Spis treści
- Opis
- Dawkowanie
- Skład
- Przechowywanie
- Ostrzeżenia
- Adres producenta
- Podmiot odpowiedzialny
OpisTOŁPA Dermo Hair Enzyme Peeling 3 enzymy do skóry głowy - enzymatyczne oczyszczanie.
Właściwości:- koncentruje złuszczającą moc enzymów i kwasu dla maksymalnego oczyszczenia skóry głowy z zanieczyszczeń, środków do stylizacji i usunięcia zrogowaciałego naskórka,
- odblokowuje ujścia mieszków włosowych umożliwiając składnikom aktywnym dotarcie do nich,
- nawilża i koi skórę głowy oraz ogranicza jej przetłuszczanie się,
- redukuje wypadanie włosów i sprawia, że są wzmocnione, bardziej gęste i sprężyste,
- nie powoduje podrażnień i jest odpowiedni również dla włosów farbowanych.
Kosmetyk zawiera 93% składników pochodzenia naturalnego.
DawkowanieSposób użycia:Nanieś peeling na suchą skórę głowy, oddzielając pasmo po pasmie. Delikatnie wmasuj opuszkami palców i pozostaw na ok. 2-3 minuty. Spłucz dokładnie ciepłą wodą i umyj włosy szamponem.
Stosuj 1-2 razy w tygodniu, przed myciem włosów.
SkładAqua, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Betaine, Parfum, Glycolic Acid, Propylene Glycol, Peat Extract, Panthenol, Bromelain, Papain, Niacinamide, Cymbopogon Citratus Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ocimum Basilicum Hairy Culture Extract, Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Phytate, Sodium Hydroxide, Calcium Gluconate, Gluconolactone, Alcohol, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Triethyl Citrate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Methylpropanediol, Benzoic Acid, Potassium Sorbate
PrzechowywaniePrzechowywać w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Chronić od światła i wilgoci.
Ostrzeżenia- Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek składnik produktu.
- Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
- Unikać kontaktu z oczami.
Adres producentaBielenda Group S.A
ul. Fabryczna 20,
31-553 Kraków.
kontakt@tolpa.pl
Podmiot odpowiedzialnyBielenda Group S.A
ul. Fabryczna 20,
31-553 Kraków.
kontakt@tolpa.pl